

P. O. Box 1862, Morgan Hill, CA 95038, info@mhcommunitygarden.org, www.mhcommunitygarden.org

Tuesday, September 28, 2021 Morgan Hill Community Garden Agenda 6:30 pm LOCATION: MORGAN HILL COMMUNITY AND CULTURAL CENTER located downtown at Monterey and Dunne Ave. in the Madrone Room.

John Man Line	da Sears	resident 2023 Vice-President 2023 Treasurer 2022 Secretary 2022	Pat Day Joe Elliott Daniel Arme Allen Palme Alex Simpli	er	Board Member. 2023 Board Member 2023 Board Member 2022 Board Member 2022 Board Member 2023
I.	Call Meeting To Order		6:30 pm	John Je	nkins, President.

II. Adopt Agenda and August Minutes 6:31 John Jenkins, Action Item, 3 min.

III. Hearing of Membership/Questions 6:34 Membership Info Item, 5 min. Please only speak during the agenda items if you have requested to speak on a topic and wait to be asked by John to make your statement.

Any garden member may address the Board when recognized by the Chair. The Board members or other audience members may not engage in conversation or dialog with the membership speaker. A member may say they will wait to talk on a specific agenda item until that item comes up on the agenda and be so noted by John when it is your turn to make your statement.

- IV. Reports
  - A. Financial Report
  - B. Oversight Committee
  - C. Work Day Committee
  - D. Garden Expansion
- V. **Unfinished Business** 
  - A. Fee Schedule 2022

    - C. Grant Update

    - D. Drought and Watering
    - E. ADA area projects
    - F. November 2021 Election
- VI. New Business
  - A. Small Business Fundraiser 8:00
  - B. Agenda Items for September 8:10
- Adjournment VII.

- Linda Sears, Info, 5 min. 6:39
- 6:44 Mary Kellogg, Info Item, 2 min.
- Kay Meyer, Info Item, 4 min. 6:46
- John Jenkins, Info, 5 min. 6:50
- 6:55 John Jenkins, Discussion, 10 min.
- B. Garden Policies/Bylaws 2022 7:05 Mary Kellogg, Discussion, 10 min.
  - 7:15 John Jenkins, Discussion, 5 min.
  - 7:20 John Jenkins, Discussion, 5 min.
  - 7:25 John Jenkins, Discussion, 5 min.
  - 7:45 John Jenkins, Discussion, 15 min.
    - John Jenkins, Discussion, 10 min.
    - Mary Kellogg, Discussion, 5 min.
  - John Jenkins, Action Item 8:15