

P. O. Box 1862, Morgan Hill, CA 95038 info@mhcommunitygarden.org, www.mhcommunitygarden.org

Morgan Hill Community Garden Agenda **Tuesday, May 24, 2022** 6:30 pm *There will be a short question and answer session with a City of Morgan Hill rep at 6:00.

LOCATION: MORGAN HILL COMMUNITY AND CULTURAL CENTER Downtown at Monterey and Dunne Avenue in the Madrone Room.

M	em	bers	•

John Jenkins	President 2023	Pat Day	Board Member. 2023
Mary Mansson	Vice-President 2023	Joe Elliott	Board Member 2023
Allen Palmer	Treasurer 2024	Daniel Armendariz	Board Member 2024
Mary Kellogg	Secretary 2024	Alex Simpliciano	Board Member 2023
,	ž	Martha O'Rourke	Board Member 2024

**Session w/ City Rep, Q & A 6:00 John Jenkins, Discussion/Action, 30 min.

Regular Meeting Agenda

I.	Call Meeting To Order	6:30 pm	John Jenkins, President, 2 min.
II.	Adopt Agenda/April Minutes	6:32	John Jenkins, Action, 3 min.
III.	Hearing of Membership/Questions	6:35	Membership,Info Item, 5 min.

Please only speak during the agenda items if you have requested to speak on that topic and wait to be asked by John to make your statement.

Any garden member may address the Board when recognized by the Chair. The Board members or other audience members may not engage in conversation or dialog with the membership speaker. A member may say they will wait to talk on a specific agenda item until that item comes up on the agenda and be so noted by John when it is your turn to make your statement.

IV. Reports

A. Financial Report	6:40	Allen Palmer, Action, 6 min.
B. Oversight Committee	6:46	Mary Kellogg, Action Item, 3 min.
C. Work Day Committee	6:49	Kay Meyer, Action Item, 3 min.
H. C. island Desciones		

V. Untinished Business

A. Native Bee Habitat Project	6:52	Joe Elliott, Action Item, 10 min

B. Grant- SCC 7:02 John Jenkins, 6 min.

C. Gravel Pathways Work 7:08 Palmer/Armendariz Disc/Action, 10 min.

E. Transition President John Jenkins, Discussion, 10 min. 7:18

F. Other uses of garden (balls, etc). 7:28 Mary M., Discussion, 6 min.

VI. New Business

A. Five-year Plan	7:34 Allen Palmer, Discussion,	15 min
11. I IVO YOUI I IUII	7.0+7 (ilett i dilitet, Discussion,	10 111111.

- B. June Garden Get-together 7:49 Mary Kellogg, Discussion, 6 min.
- C. Agenda Items for June 21 7:55 John Jenkins, Discussion,5 min.
- 8:00 John Jenkins, Action Item Adjournment regular meeting VII.